Stanojević oprezan pred Floru, Popovića ne brine vreme!


Autor: Aleksandar Golubović


sreda 24.11.2021.


17: 25


Izvor: Sportske.receive

Trener Partizana Aleksandar Stanojević veruje da će crno-beli i drugi attach ove jeseni slaviti protiv estonske Flore i overiti plasman u nokaut fazu Lige konferencija.

Crno-beli u četvrtak od 16: 30 igraju u Talinu, a Stanojević je uoči utamice podsetio da Plant life iz više razloga neće ličiti na onaj tim koji se suprotstavio u Beogradu.

Očekujem da će biti potpuno drugačiji meč nego u Beogradu zbog toga što Plant life zasigurno igra drugačije kod kuće. Sa druge strane, za nas će biti pozitivan rezultat sve što nas vodi u narednu rundu. Moramo da pobedimo meč“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije dodajući da će razlika u odnosu na prvi meč biti i ta što se u Floru vraćaju igrači koji nisu bili na raspolaganju.

Dodao je da očekuje sličan razvoj događaja na terenu kao u Beogradu, a zatim napomenuo da će Plant life za razliku od Humske igrati sa klasičnim napadačem.

“Reč je opasnom igraču koji je postigao dosta golova u domaćoj ligi, ali i u kvalifikacijama za Evropu“, rekao je Stanojević.

Naveo je da je cilj pobeda, ali bez nadmenosti prema Flori.

Došli smo da pobedimo da bi dočekali proleće. Poštujemo Floru. Ne možemo nadmeno da komentarišemo, jer je evropska utakmica, ali cilj nam je pobeda“, rekao je trener crno-belih dodajući da je upoznat sa kvalitetom Flore.

Istakao je da je Plant life iskusna ekipa.

“Igraju sa balansom u timu i u svakom trenutku znaju kako hoće. Ne gube glavu bez obzira u kom pravcu utakmica ide. Imaju dobra krila, Vasiljeva i igrače sa dosta internacionalnog iskustva”.

Golman Aleksandar Popović rekao je da će vremenski uslovi u Talinu otežati posao Partizanu, ali da crno-beli moraju da se adaptiraju na njih.

“Biće isto i za nas i za njih. I kod nas je hladno, ali ne kao ovde. Moramo se prilagoditi i igrati na naš stil”, rekao je Popović dodajući da se tim priprema za povratnika u redove Flore, koji nije bio akter prve utakmice.

Be taught More

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *